Монтаж на налични врати - до 10 дни!

Кои сме ние?

Ние от врати СОТИРОВ ДООРС предлагаме плътни интериорни и блиндирани врати, произведени в Европа, отличаващи се с безкомпромисно качество, здравина и стил.

СОТИРОВ ДООРС е оторизиран дистрибутор на пожароустойчиви врати на най-големите производители на врати в Европа – „NINZ“ Италия  и ASTURMADI Испания .

Ние сме лицензиран диструбутор на испанската фирма “MECOSA“ , изключително специализирана в производство на пожароустойчиви плъзгания и гилотини с най-новите СЕ сертификати валидни за република България .

Изключително специализирани сме в двупосочни врати на водещия испански производител „Andre“ . Подходящи за мазета и складови помещения.

„Сотиров Доорс“ осигурява транспорт и разнос на стоките със собствени монтажни екипи с доказан опит и високо ниво на професионализъм.

Предлагаме качествен и бърз монтаж и всички врати, налични на склад. Всеки артикул може да бъде изработен по зададен от Вас размер, с възможност на комбинация на цветове и остъкляване. Позиционирани в най – големия шоурум в гр. София, представител на марката, на комуникативно място, в близост до градски транспорт на бул. „Мадрид“ 56.

Доказано високо качество

Всички врати предлагани от нас са изработени от внимателно подбрани естествени материали.

Индивидуални решения

Освен бърз и качествен монтаж предлагаме и изработка на индивидуални проекти.